Wij hadden jarenlang iemand voor HR in dienst

NMC/Skondras

NMC/Skondras , voorheen New Market Consultants is al sinds 1995 landelijk actief met het leveren van kwalitatief goede leads aan haar opdrachtgevers. Dit zijn gerenommeerde B2B bedrijven waarvan een flink deel in de ICT- en telecommunicatiesector. Kwaliteit staat hierbij voorop en wordt gewaarborgd door de manier waarop het bedrijfsproces is georganiseerd en de backoffice voor en door de veertig medewerkers is ingericht.

Testimonia

“ Wij hebben laatst geschat dat wij sinds 1995 al meer dan 3.000 campagnes hebben uitgevoerd. Welke campagnes er wel of niet werken kunnen we dus inmiddels inschatten als de beste.” Kwaliteit is bij NMC geen hol begrip en continue feedback van opdrachtgevers wordt nog dagelijks gekoesterd en vastgelegd. Niet alleen met mooie referenties op de website maar ook in de gangen en kantoren hangen de testimonia van tevreden klanten als tastbaar bewijs van de expertise van NMC.

Participatie Skondras

De wens om het dienstverleningspakket te verbreden leidde er begin 2015 toe dat de Belgische firma Skondras ging mee participeren. Hierdoor kon het aanbod van sales diensten worden uitgebreid met, D2D verkoop, Detachering, Sales coaching, Sales consultancy en Inbound Marketing. Allemaal diensten in het verlengde van de telemarketing-, telesales- en presalesdiensten waarmee NMC haar goede reputatie gevestigd heeft.

Een kijkje in het outbound callcenter van NMC

Een kijkje in het outbound callcenter van NMC

Yarmilla Koenders

Ter gelegenheid van de nieuwe website van Elswout worden een aantal gerespecteerde klanten bezocht om te toetsen of hun specifieke behoeften goed vertaald zijn naar het nieuwe digitale platform. Zo ook Yarmilla Koenders, één van de twee oprichters van NMC. Ze is in 1995 direct vanuit de HEAO studie (Economisch Linguistisch) samen met studiegenoot Olivier Arnolds het bedrijf begonnen. “In het begin deden wij alles zelf maar naarmate wij steeds meer begonnen te groeien verschoof mijn takenpakket steeds meer naar het managen van de organisatie.”

Yarmilla Koenders

Yarmilla Koenders

Toen onze HR manager wegging hebben wij veel HR activiteiten uitbesteed

“We hebben jarenlang iemand voor HR in dienst gehad en toen deze persoon onze organisatie verliet kwam dit ook bij mij te liggen. Op zich zitten wij bij een heel goede arbodienst maar vooral de uitvoering van HR-beleid wordt ieder jaar complexer en kost steeds meer tijd. Door de goede relatie met Elswout en Felixx. was het uitbesteden van alle administratie zaken en de personeelsverzekeringen aan het toen nog nieuwe Felixx.HR een logische stap. Alleen de werving, selectie en het verlonen doe ik nog zelf.”

Het liefst één contactpersoon

Yarmilla Koenders staat al sinds 1999 in contact met Borgert Tegel. Of het nu de diensten van Elswout AssurantieGroep, Felixx. Pensioen Consultants of Felixx. HR betreft, Borgert is nu al meer dan 16 jaar de adviseur voor alle verzekeringen en pensioenen.
“Ik denk dat de consultants van Felixx. de meest gespecialiseerde pensioenadviseurs van Nederland zijn. Er is wel recent een personele wisseling bij Felixx.HR geweest waardoor ik nu moet wennen aan een ander aanspreekpunt. Het zal wel goed gaan want in mijn ervaring maakt het niet uit met wie je bij Elswout of Felixx. contact hebt, ze zijn correct, snel en je wordt altijd geholpen.“

“Toen onze HR manager wegging hebben wij bijna alle HR activiteiten uitbesteed”

Yarmilla Koenders

General Manager, NMC Skondras B.V.