OVSoftware Groep

Als familiebedrijf levert OVSoftware sinds 1972 oplossingen voor het bedrijfsleven en de Nederlandse overheid. Het bedrijf met ruim 100 medewerkers werkt voor een klantenkring die verspreid is over het hele land. OVSoftware is onderdeel van de OVSoftware Groep, waartoe ook de zusterondernemingen SimacanRGB+ Automatisering en Docdynamic behoren. De groep wordt geleid door de tweede generatie van de familie Oude Velthuis en is een echt familiebedrijf. Dit gegeven in combinatie met Twentse nuchterheid, die zo mooi wordt verwoord in de slogan ‘Keep IT simple’, maken het tot een prettig bedrijf om voor te werken. Als werkgever biedt ze genoeg ruimte voor ontwikkeling en zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Ook wat betreft verzekerbare arbeidsvoorwaarden heeft het bedrijf alles op de rit.

Simican Amersfoort

Presentatie Felixx.online

Wanneer je OVSoftware tot je klantenkring mag rekenen en je bent een nieuwe dienstverlening gestart die zich grotendeels online afspeelt dan is de presentatie hiervan op voorhand al garantie voor een interessant gesprek. Hanneke Oude Velthuis en Peter Steffens ontvangen ons op het kantoor van Simacan in Amersfoort.

In gesprek met OV Software

Besparingsberekening op de website

Hanneke valt direct met de deur in huis: ‘ik heb de besparingsberekening op Felixx.online website ingevuld maar de geschetste besparingen leken mij onwaarschijnlijk hoog’. Een wel heel mooie opening van het gesprek en het klopt ook nog helemaal. ‘De voorbeeldberekening op de website is van toepassing op compleet nieuwe gebruikers. Dus die voor wie Felixx. nog geen helemaal geen besparingen heeft kunnen doorvoeren’, aldus Borgert Tegel. ‘Voor bestaande relaties hebben wij deze besparingen vaak al doorgevoerd en zorgt Felixx.online vooral voor efficiëntie en zekerheid bij het verwerken van alle meldingen die voortkomen uit levensgebeurtenissen van medewerkers.

Tijdbesparing en zekerheid

Het feit dat alle pakketten via Felixx.online aan elkaar gekoppeld zijn en met één ‘single login’ bediend kunnen worden levert enorme tijdwinst op. Nooit meer zoeken naar gebruikersnamen en wachtwoorden van software-applicaties die slechts incidenteel gebruikt worden. Tijdens de presentatie is het op basis van een demo in een ‘live’ omgeving al snel duidelijk dat voor OVSoftware de Selfservice met controle variant de meest geschikte is. ‘Ik schat in dat het mij wel 2 tot 3 uur werk per week kan besparen’ zegt Peter Steffens tijdens het gesprek ‘en op de eindejaarberekeningen scheelt het misschien wel een hele dag’.

Hoe werkt Felixx.online?

“Als grootste voordeel zie ik de zekerheid dat je geen slapeloze nachten meer hoeft te hebben dat je misschien een melding vergeten bent.”

Peter Steffens

CFO, OV Software