Diensten

Advies en ondersteuning voor een gezonde organisatie
Doe de gratis ArboscanGebruik de HR Kennisbank

Bekijk de video:

Operationele ondersteuning HR

Wij bieden u operationele ondersteuning door het beheer van uw pensioenvoorzieningen en employee benefits, geheel of gedeeltelijk aan ons uit te besteden.

 

Zo kunnen wij u volledig ontzorgen

Zo werkt Felixx.online

Uitbesteden van het beheer van pensioen en employee benefits

Verzuimbeheer, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en de pensioenregeling zijn zowel voor u als uw werknemers belangrijk. Deze verzekeringen zijn vaak bij verschillende verzekeraars ondergebracht. Het beheer van deze verzekerbare arbeidsvoorwaarden vereist niet alleen veel deskundigheid, het kost ook vaak veel tijd. Door de toenemende zorgplicht is het zaak dat alles foutloos en zorgvuldig wordt bijgehouden. Doet u dit niet dan zijn de financiële consequenties niet te overzien. Er is een oplossing: het uitbesteden van employee benefits beheer aan Felixx.Online, dit was nog niet eerder zo simpel.

 

Uitbesteden employee benefits beheer = risicovermindering en kostenreductie

Felixx.Online biedt optimale grip op de verzekerbare arbeidsvoorwaarden. Wij doen dit door u het beheer van verzuim-, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, pensioenregelingen en andere employee benefits geheel of gedeeltelijk uit handen te nemen. Ons team van professionals zorgt er in een online omgeving dat alles wordt vastgelegd. Alle levensgebeurtenissen van uw personeel worden in één online systeem geadministreerd, gecommuniceerd en gecontroleerd worden.

U reduceert hiermee de kans op fouten in de dagelijkse uitvoering en bespaart uzelf de zorg, veel tijd en onnodige kosten.

Ga naar Felix.Online en bereken meteen hoeveel u kunt besparen met uitbesteden.

Nodig ons een uit voor een goed gesprek over wat dit voor uw bedrijf kan betekenen.

 

Ja, neem contact met mij op over dit onderwerp!

1 + 8 =

“Als grootste voordeel zie ik de zekerheid dat je geen slapeloze nachten meer hoeft te hebben dat je misschien een melding vergeten bent.”

Peter Steffens

CFO, OV Software

Beste Relatie,

De afgelopen periode hebben wij hard gewerkt aan onze online informatievoorziening. Zo hebben wij een nieuwe website gelanceerd: >>>www.felixxwerkt.nl<<<.

Binnenkort worden alle pagina's op www.felixx.online automatisch doorgelinkt naar onze nieuwe website.

Met vriendelijke groet,

Felixx.®