Diensten

Advies en ondersteuning voor een gezonde organisatie

Felixx. HR Kennisbank pakketten

Tegenwoordig hebben wij een enorme stroom aan informatie binnen handbereik. Hierdoor zien wij niet direct meer welke informatie betrouwbaar en actueel is. Via de online kennisbank van Felixx HR heeft u binnen no-time toegang tot de antwoorden op de vragen over uw medewerkers. Aan de hand van uw pakketkeuze beslist u zelf hoeveel informatie u tot uw beschikking heeft.

Scan van uw arbeidscontract

Elk arbeidscontract telt meerdere variabelen die op individueel niveau moeten worden ingevuld. Vult u deze variabelen op een juiste wijze in? Is de termijn voor de proeftijd correct? Of is de omschrijving van het concurrentie- en relatiebeding juist? Laat onze arbeidsrechtjuristen dit beoordelen in een QuickScan. Binnen het Plus pakket zit één QuickScan per maand inbegrepen. Na deze scan ziet u welke bepalingen u eventueel hoort aan te passen.

Korting op het uurtarief voor HR-advies

Heeft u advies nodig bij de omgang met een dwarsliggende medewerker of zit u met een ontslagsituatie in uw maag? Bij een keuze voor de Felixx HR Kennisbank krijgt u gedurende de looptijd een korting op het uurtarief bij HR-advies. Deze korting geldt ongeacht welke medewerker u adviseert. De korting is ook geldig bij het opstellen van arbeidscontracten en personeelsreglementen.

Let op: de uurtarieven die van toepassing zijn, zijn de uurtarieven die ook gelden voor het geven van pensioen en inkomensadvies. Deze tarieven wijken af ten opzichte van de tarieven die gelden voor Felixx.Arbo en Felixx.Loon.

Een maand korting wanneer u per jaar betaald

Wanneer het gekozen pakket per jaar betaald krijgt u van ons een maand cadeau. U kunt de betaalwijze aangeven bij het aanvragen van een account.

Felixx. HR Kennisbank

GRATIS UITPROBEREN?

Bel: 023-7510070

Probeer het 1 maand gratis uit,
daarna vanaf € 9,95 per maand.

Mr. Pien Hengeveld

Mr. Pien Hengeveld

Employee Journey / HR Adviseur

Niet alleen op basis van haar competenties maar zeker op basis van ervaring weet Pien wat de Employee Journey inhoudt...
Lees verder...

Vragen? Bel gerust!

035 - 698 27 10

Beste Relatie,

De afgelopen periode hebben wij hard gewerkt aan onze online informatievoorziening. Zo hebben wij een nieuwe website gelanceerd: >>>www.felixxwerkt.nl<<<.

Binnenkort worden alle pagina's op www.felixx.online automatisch doorgelinkt naar onze nieuwe website.

Met vriendelijke groet,

Felixx.®