Diensten

Advies en ondersteuning voor een gezonde organisatie
Doe de gratis ArboscanGebruik de HR Kennisbank

Vangnetregeling

Een wettelijk gecertificeerde arbodienst zal moeten worden ingehuurd als u als werkgever kiest om de ondersteuning extern onder te brengen. Een gecertificeerde arbodienst heeft alle deskundigen in huis om u als werkgever te ondersteunen. Daarnaast hebben zij vaak ook overige professionals in dienst. Denk bijvoorbeeld aan fysiotherapeuten, maatschappelijke werkers, arbeidsdeskundigen of verpleegkundigen.

Gecertificeerde arbodienst

Een gecertificeerde arbodienst is op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving en zodoende voldoet u als werkgever gemakkelijk aan de wettelijke vereisten. Naast de wettelijke vereisten bieden de meeste arbodiensten ook aanvullende diensten aan. Zodoende kunt u de dienstverlening geheel op maat laten maken die aansluiten aan de behoeften van uw bedrijf. Laat u daarom adviseren bij het maken van een keuze voor een arbodienst. Klik op de button en maak een afspraak.

Strategie omtrent ziekteverzuim
Mr. Pien Hengeveld

Mr. Pien Hengeveld

Employee Journey / HR Adviseur

Niet alleen op basis van haar competenties maar zeker op basis van ervaring weet Pien wat de Employee Journey inhoudt...
Lees verder...

Vragen? Bel gerust!

035 - 698 27 10

Beste Relatie,

In verband met het Coronavirus kunt u de aankomende tijd het volgende van ons verwachten.

Fysieke afspraken en gesprekken

Met inachtneming van alle overheidsmaatregelen zullen wij vanaf 1 juni 2020 weer fysieke gesprekken/afspraken voeren met onze relaties.

Bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch normaal bereikbaar op 035 - 698 27 10. U kunt ons ook per e-mail normaal bereiken.

Met vriendelijke groet,

Felixx.groep