Diensten

Advies en ondersteuning voor een gezonde organisatie

WGA Hiaat uitgebreid

Deze verzekering zorgt voor een aanvulling tot minimaal 70% van het tot het maximum dagloon gemaximeerde laatst verdiende loon. De WGA Hiaat uitgebreid geeft een aanvulling op de WGA-vervolguitkering en de WGA Loonaanvullingsuitkering, maar in bepaalde gevallen ook op de WGA Loongerelateerde uitkering. De werknemer die echter niet in staat is om als gedeeltelijk arbeids(on)geschikte een baan te vinden is met de WGA Hiaat uitgebreid verzekering in ieder geval gegarandeerd van een totaal inkomen van 70% van het laatst verdiende loon (tot maximum dagloon).

De risico’s afdekken kan op veel manieren

In feite is het heel simpel. Als bedrijf heeft u geld nodig om in geval van ziekte of arbeidsongeschiktheid de kosten hiervan te kunnen dragen. Hoe u dit het meest kostenefficiënt regelt is sterk afhankelijk van uw bedrijfstak en de grootte van uw onderneming. Uiteraard bezien vanuit de wettelijke verplichtingen die u als werkgever heeft. De diversiteit aan mogelijkheden leidt echter vaak tot een complex vraagstuk en dat is iets waarbij Felixx. u kan helpen.

Een totaaloplossing is natuurlijk ook mogelijk

Het is uiteraard ook mogelijk dat u het gehele pakket aan maatregelen met betrekking tot regie op verzuim aan ons uitbesteed. Wij maken hiervoor graag een keer een afspraak met u.

Edwin Kurvers MScBA

Edwin Kurvers MScBA

Adviseur Inkomen

Vanwege de groei van Felixx. HR is Edwin Kurvers 1 februari 2016 aangenomen als Commercieel Binnendienst Medewerker ...
Lees verder...

Vragen? Bel gerust!

035 - 698 27 10

Beste Relatie,

De afgelopen periode hebben wij hard gewerkt aan onze online informatievoorziening. Zo hebben wij een nieuwe website gelanceerd: >>>www.felixxwerkt.nl<<<.

Binnenkort worden alle pagina's op www.felixx.online automatisch doorgelinkt naar onze nieuwe website.

Met vriendelijke groet,

Felixx.®