Nieuws

Berichten over de activiteiten van Felixx.HR
Vakantiedagen

Dat is pech! Vakantiedagen weg?

Natuurlijk kijken uw werknemers uit naar hun vakantie. En terecht! Helaas kunnen veel vakanties door de Coronacrisis niet doorgaan. Wat doet u als een werknemer zijn of haar reeds opgenomen vakantiedagen intrekt? Boekt u de vakantiedagen terug? Of is de werknemer volgens u verplicht deze op te nemen?

Zorgverlof

Zorgverlof voor uw werknemers

In de afgelopen periode hebben wij veel vragen ontvangen over diverse soorten verlof. Daarom starten wij vanaf april 2020 een reeks artikelen over de verschillende soorten verlof. Hierbij meer informatie over… Zorgverlof voor uw werknemers! Lees hieronder snel verder!

Thuiswerken door het Coronavirus

Thuiswerken door het Coronavirus

Sinds twee weken is werkend Nederland massaal aan het thuiswerken. Deze situatie vraagt ook om nieuwe (thuis)werkafspraken. Wij stelden een top 4 samen.

Coronavirus

Het Coronavirus en uw verzuimverzekering

Door al het nieuws rondom het Coronavirus kunnen wij ons voorstellen dat u als werkgever vragen over het mogelijke verzuim van uw werknemers en uw verzuimverzekering heeft. Wij geven in dit artikel antwoord op een aantal veelvoorkomende vragen van werkgevers.

Coronavirus

Waar heb je als werknemer recht op bij coronagevaar?

Ook Nederlandse bedrijven treffen maatregelen tegen het coronavirus. Maar zijn ze daartoe verplicht? En waar heeft het personeel eigenlijk recht op?

Felixx.Online Nieuwsbrief

De Felixx.Groep verstuurt maandelijks een nieuwsbrief over ontwikkelingen op het gebied van risicomanagement. Pensioen, verzekerde arbeidsvoorwaarden, verzekeringen en HR problematiek zijn de onderwerpen waarover wij u hiermee up-to-date proberen te houden.

   Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Categorieën

Archief

Beste Relatie,

In verband met het Coronavirus kunt u de aankomende tijd het volgende van ons verwachten.

Fysieke afspraken en gesprekken

Met inachtneming van alle overheidsmaatregelen zullen wij vanaf 1 juni 2020 weer fysieke gesprekken/afspraken voeren met onze relaties.

Bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch normaal bereikbaar op 035 - 698 27 10. U kunt ons ook per e-mail normaal bereiken.

Met vriendelijke groet,

Felixx.groep