Voor wie?

Beslissers die geloven in een gezonde organisatie

Voor wie?

Felixx.® HR ondersteunt beslissers die een gezonde organisatie nastreven met duurzaam inzetbare medewerkers. Dit doen wij door te zorgen voor optimale grip op ziekteverzuim en het voorkomen daarvan.

HR Manager en de financieel verantwoordelijk (CFO)
HR Manager met behoefte aan advies en ondersteuning op operationeel vlak

HR Managers

Felixx. HR biedt verschillende niveaus van ondersteuning aan HR managers bij wie de werkdruk toeneemt. Deels veroorzaakt doordat de overheid steeds meer verantwoordelijkheid voor het welzijn van personeel naar het bedrijfsleven verlegt.

Wij kunnen hen adviseren op het vlak van arbeidscontracten, pensioen en verzekerbare arbeidsvoorwaarden.

Operationeel kunnen wij ondersteuning bieden door er voor te zorgen dat gevolgen van levensgebeurtenissen automatisch aangepast en gecommuniceerd worden met verzekeraars en werknemers. Dit zowel op individueel als collectief niveau.

 

Afbeelding CEO, DGA of bedrijfseigenaar in de rol van werkgever

Werkgevers

Voor werkgevers zonder een fulltime HR manager kunnen wij de CEO ondersteunen in het opzetten van een HR beleid dat leidt tot een gezonde organisatie met optimale grip op verzuimkosten.

Naast de ondersteuning die wij HR managers aanbieden zetten wij voor de onderneming dan een strategie uit omtrent ziekteverzuim op gouvernement-niveau.

Operationeel geven wij uitvoering aan de strategie voor een gezonde onderneming. Wij zorgen er tevens voor dat alle gevolgen van levensgebeurtenissen automatisch aangepast en gecommuniceerd worden met verzekeraars en werknemers.

CFO of Financieel verantwoordelijke met adviserende rol in HR gerelateerde zaken

CFO’s

Voor CFO’s of financieel verantwoordelijken met een adviserende rol op het vlak van personeel en organisatie zorgen wij voor advies en middelen om dit goed te kunnen doen.

Wij staan hen bij in de beeldvorming van de financiële consequenties van nieuwe wet en regelgeving met betrekking tot personeel.

Op operationeel bieden wij de mogelijkheid om voorstellen voor de besluitvorming ten aanzien van arbeidsvoorwaarden op voorhand te kunnen berekenen. Dit biedt inzicht in alle (financiële) consequenties van mogelijk nieuw personeelsbeleid.

U heeft voor alles maar één aanspreekpunt: Fellixx.HR

Of wij nu afspraken maken met u als HR manager, CFO of werkgever u heeft bij Felixx. HR altijd één aanspreekpunt. Op deze manier kunnen wij waarborgen dat uw optimale grip hebt op verzuim.

Beste Relatie,

De afgelopen periode hebben wij hard gewerkt aan onze online informatievoorziening. Zo hebben wij een nieuwe website gelanceerd: >>>www.felixxwerkt.nl<<<.

Binnenkort worden alle pagina's op www.felixx.online automatisch doorgelinkt naar onze nieuwe website.

Met vriendelijke groet,

Felixx.®